miercuri, 8 februarie 2012

In curs de aparitie la Leda

Din 20-25 martie 2012 numai împreună cu revista JOY.


Miranda este încântată când îl cunoaşte pe Greg.
Atrăgător, inteligent şi amuzant, pare perfecţiunea întruchipată! 
Greg e înnebunit după Miranda. Dar bineînţeles că nu i-a mărturisit chiar totul despre el – până şi cea mai dulce fată s-ar putea purta ciudat cu un bărbat care tocmai şi-a părăsit soţia însărcinată. 
Dar ea nu are cum să descopere asta – sau are? Din fericire pentru Miranda, bărbaţii sunt precum autobuzele – nu apar mult timp, iar apoi se ivesc trei deodată.
Ea trebuie doar să facă alegerea potrivită...



Din 20-25 februarie 2012 numai împreună cu revista JOY.
Când Nancy vede ce cadou de Crăciun i-a pregătit soţul ei: o maşină roşie de tuns iarba!, realizează că bijuteria pe care o aştepta era destinată altcuiva. Cui oare?
Carmen, prietena cea mai bună a lui Nancy, a renunţat la iubire când şi-a pierdut soţul adorat. Acum are nevoie de un bărbat care să-i redea încrederea în viaţă. Dar unde să-l găsească?
Din clipa în care o cunoaşte pe scorpia ce ar putea să-i devină mamă vitregă, Mia se hotărăşte să joace rolul lui Cupidon – săgeţile ei vor crea confuzie, deschizând însă şi drumul adevăratei iubiri…



Din 14 februarie 2012 numai împreună cu revista BRAVO

Cei cu Sânge Albastru au puteri care merg dincolo de înţelegerea umană. Dar atunci când vine vorba de dragoste, nimeni, nici chiar aceşti vampiri nemuritori, nu deţin un control deplin.
În Bloody Valentine — Trei poveşti de iubire, trei cupluri îşi împărtăşesc dragostea şi trăiesc momente fericite împreună, indiferent că sunt atotputernici vampiri sau fiinţe cu Sânge Roşu: o tânără vrăjitoare vindecă inima frântă a lui Oliver, Allegra se îndrăgosteşte de o fiinţă umană, iar Schuyler şi Jack îşi unesc destinele într-o nuntă ca-n poveşti.
Romantism, senzualitate, speranţă, iubiri interzise, pasiuni care înving timpul, dar şi trădări, comploturi, mister!

Niciun comentariu: