miercuri, 25 aprilie 2012

Premiile USR 2011

   La începutul lunii mai 2012, juriul de nominalizări pentru premiile USR se va întruni pentru a stabili volumele anului editorial 2011 selectate pentru următoarele categorii: Premiul Naţional pentru Literatură; Poezie;Proză; Critică, istorie, teorie literară; Premii Speciale; Teatru; Debut; Traduceri, Literatură pentru copii.
   Nominalizările vor fi dezbătute de juriul de acordare a premiilor USR care va decide câştigătorii. Din juriul de nominalizări USR fac parte: Iulian Boldea, Mircea A. Diaconu, Lucian Alexiu, Sanda Cordoş şi Dan Mircea Cipariu. Juriul de premiere este format din Dan Cristea, Nicolae Oprea, Gabriel Coşoveanu, Vasile Spiridon,Paul Aretzu, rezerve fiind Alexandru Dobrescu şi Ion Vartic.
   AgenţiadeCarte.ro propune o avanpremieră la aceste premii: Top Premiile USR 2011. Volumele selectate sunt propuneri ale redactorilor şi cititorilor AgenţiadeCarte.ro. Votul este deschis până la 1 mai 2012.  

Rugamintea mea este sa intrati AICI si sa votati poetul Gabriel Chifu, a carei creatie participanta "Insemnari din tinutul misterios" a fost publicata la editura Cartea Romanesca.   
Va multumesc!

Niciun comentariu: