vineri, 7 decembrie 2012

NEMIRA: reduceri de 50% pentru cei nascuti in decembrie, reduceri generale de 38%



Cine se mai bucura cu noi ca suntem in luna decembrie? Inca putin si vin sarbatorile: zapada, brad, ciocolata calda si carti bune de la Nemira.
Nemira te ajuta sa iti faci proviziile pentru sesiunile de lectura din aceasta iarna. Daca esti nascut in luna decembrie, saptamana aceasta ai 50% reducere la cartile din libraria virtuala Nemira.

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci "decembrie2012" in campul "COD PROMOTIE" din cosul tau de cumparaturi pentru a profita de reducerea de 50% la cartile Nemira achizitionate.


In acest weekend, Nemira iti ofera 45% reducere pentru pachetul Cantec de Gheata si foc si sansa de a descoperi minunata lume creata de George R.R. Martin. Pachetul contine volumele Urzeala Tronurilor, Inclestarea Regilor, Iuresul Sabiilor, Festinul Ciorilor si Dansul dragonilor, toate in format hardcover. Vor arata minunat in biblioteca ta.


Daca nu cu mult timp in urma va invitam sa le faceti o bucurie celor mici, umplandu-le sufletul de magie cu carti special dedicate lor, astazi venim in intampinarea celei mai asteptate sarbatori din lume, cu un cadou special: Enciclopedia Craciunului .
Departe de a fi numai un ghid de tip "stiati ca...", volumul reprezinta o calatorie in trecut si o provocare la a descoperi elemente de traditie, cultura, religie si istorie legate de sarbatoarea Craciunului, culese de peste tot din lume. Articolele sunt bine documentate, spunand povesti pline de farmec despre originile impodobirii bradului, despre obiceiurile culinare ale diverselor popoare, istoria colindatului sau chiar despre cei mai de seama "aducatori de cadouri", de la Mos Craciun la Babouschka.
Enciclopedia incanta si fascineaza prin referintele culturale pe care le ofera, explorand toate artele si modul in care Craciunul le-a influentat. Descoperim astfel referinte din muzica, literatura, cinematografie si artele plastice, descoperim legaturi intre traditii aparent fara nici un contact intre ele, mai ales atunci cand apartin unor continente diferite, exploram mituri, legende, fapte si teorii, cu aceeasi incantare si voiosie cu care ne-am desface cadourile gasite sub brad.





Niciun comentariu: