miercuri, 29 februarie 2012

Seria Chicagoland Vampires de Chloe Neil

Some Girls Bite (Chicagoland Vampires, #1)V-am zis eu ca avem nevoie de o noua rubrica pentru cartile care nu au aparut in Romania. Am mai gasit pe Libris o serie in egleza care pare captivanta.
E vorba despre seria Chicagoland Vampires de Chloe Neil.


Primul volum se numeste Some girl bite si iata despre ce e vorba:
Viata de student absolvent nu e chiar plina de farmec, dar a lui Merit este. Ea era foarte bine, asta pana cand un vampir salbatic a atacat-o. Dar a luat doar o inghititura de sange de la ea, inainte sa plece, speriat de un alt sugator de sange, care a decis ca singura cale de a o salva este sa o faca o moarta vie.
Se pare ca salvarea ei a venit de la conducatorul casei Cadogan si acum ea trebuie sa isi dea toata silinta pentru a deveni demna de clubul de vampiri de la conacul din Hyde Park , vampiri loiali lui Ethan "Lord o' the Manor" Sullivan. Desigur, el e inalt, cu ochii verzi, un vampir de 400 de ani, plin de farmec, dar care din pacate asteapta recunostiinta si servitudine.
Dar alergia la soare si atitudinea lui Ethan sunt ultimele dintre preocuparile ei.Cineva o asteapta afara ca sa puna mana pe ea.Initierea ei in viata de noapte a orasului  Chicago poate fi prima batalie dintr-un razboi sangeros.


Toate volumele:
Some Girls Bite (Chicagoland Vampires, #1) Friday Night Bites (Chicagoland Vampires, #2) Twice Bitten (Chicagoland Vampires, #3)
Hard Bitten (Chicagoland Vampires, #4) Drink Deep (Chicagoland Vampires, #5) Biting Cold (Chicagoland Vampires #6)

Niciun comentariu: