marți, 28 august 2012

Sustinem scriitorii romani debutanti

Ne-am gandit la un nou proiect, prin care sa facem cunoscute romane sau nuvele ale unor scriitori romani care nu au fost publicati de edituri.
Putini romani ajung sa publice, iar noi vrem sa demonstram ca exista multi scriitori romani talentati, care merita sa se faca auziti.
Aceasta campanie va fi insotita si de un tur, daca se aduna mai multe bloguri care sa o sustina.
Ce trebuie sa faceti? Puneti bannerul pe blog, scrieti despre campanie, iar cand vom porni turul, alegeti o poveste sau mai multe (nuvela sau roman, nu fanfic) care v-a placut si scrieti despre ea pe blog.

De asemenea, nu uitati sa mentionati si titlul povestilor despre care care s-a vorbit pe blogurile ce au postat inainte, cu un link.
Daca aveti un blog, va invit sa intrati pe Wattpad, unde sunt foarte multe povesti frumoase. Sigur veti gasi ceva care sa va placa.
Daca sunteti scriitori, puteti sa lasati comentariu cu titlul creatiei voastre si un link.
Daca va hotarati sa participati la campanie si la tur, va rog sa imi trimiteti un mail la ramona88badea@yahoo.com in care sa imi scrieti povestea pe care o promovati( sau povestile) si linkul blogului pe care postati.
De asemenea, va puteti inscrie si daca vreti sa sustineti campania, dar nu aveti o creatie anume pe care sa o sprijiniti.


Codul bannerului: 
<a href="http://altfel-de-carti.blogspot.ro/2012/08/sustinem-scriitorii-romani-debutanti.html" target="_blank"><img src="http://i47.tinypic.com/70x84h.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic" /></a>

EDIT:
Nu stiu ce se intampla cu mine in ultimul timp, ca nu reusesc deloc sa ma fac inteleasa.
Cei care au creatii vor trimite blogurilor participante(le voi anunta eu intr-un post) creatiile lor pentru a-i convinge ca merita sustinuti.
Cei care au bloguri nu isi vor promova propriile creatii, ci vor alege una sau mai multe, nu neaparat doar din cele care s-au inscris, ci de pe Wattpad sau de oriunde vor ei.
Pentru adminii blogurilor care vor sa se inscrie in campanie:
Pasul unu: postati despre campanie pe blog si puneti bannerul.( Nu si despre creatiile pe care le veti promova, doar despre campanie in general, momentan. Va anunt eu cand incepe turul si puteti scrie si despre creatii.)
Daca vreti sa va inscrieti la campanie, lasati un comentariu cu linkul blogului sau trimiteti un mail la ramona88badea@yahoo.com

Astept intrebari pentru orice neclaritate.

12 comentarii:

Andreea spunea...

Deci, să ne promovăm creațiile proprii trebuie să lăsăm link-ul aici? Sunt cam adormită, pardon :"> Oricum, am pus bannerul pe blogul meu și o să fac și postarea... în care trebuie să comentez o poveste a altcuiva și să pomenesc de campanie, nu? :))

Lexy spunea...

O idee foarte buna!

Ramona spunea...

In prima postare doar descrii campanie. Cand incepe turul o sa va anunt si atunci vorbeste fiecare de cate o poveste. Si pentry povestea ta, poti sa lasi link aici.

Lexy spunea...

Putem lasa linkul unei singure creatii, sau mai multe, daca avem?

Ramona spunea...

Ar fi bine sa alegti una.

Lexy spunea...

http://addictedtothedarkside.wordpress.com/fantasysupernatural-stories/by-lexy/maybe-the-destiny-2/
Aceasta este povestea mea. Particip si eu, si voi face un post cu aceasta campanie.

Lost For Words spunea...

buna, doresc sa imi promovez propriile creatii. Sunt destul de multe, dar scurte. Nu stiu insa care merita atentia mai mult decat o alta poveste...Blogul meu este: http://lostangelslife.blogspot.ro/
Voi mentiona 2 dintre povesti pe care le indragesc: http://lostangelslife.blogspot.ro/2012/04/povestea-omului-din-interior.html si
http://lostangelslife.blogspot.ro/2012/08/losing-control.html

Multumesc

Law spunea...

Foarte faina ideea..Aici e povestea mea,terminata:
http://www.wattpad.com/3282786-jurnalul-unei-fete-moarte-rezumat
Nu stiu inca daca sustin o poveste..

Andreea spunea...

http://www.wattpad.com/story/887609-flac%C4%83ra-lunii

Nu e cine știe ce, dar e singura poveste mai lungă și terminată și aș vrea să fie "de părerit" :))
Cât despre campanie, mă înscriu și eu http://desiretodestroy.blogspot.ro

Anonim spunea...

as vrea sa stiu cum folosesc codul acela al bannerului..sunt incepatoare pe aici:))

Ramona spunea...

il copiezi si ii dai paste in html/java

biblioteca online spunea...

Dacă doriţi şi biblioteca online vă ajută cu tot ce e nevoie http://biblioteca-prafuita.blogspot.ro/2012/06/publica.html