miercuri, 27 iunie 2012

Uneori, sub clar de luna

Image and video hosting by TinyPicShelby a fost trimisa la Academia Steinfelder, un loc unde fetele razgaiate, sau doar cele care nu sunt prea dorite de parinti sunt educate.
Desi vara a trecut, iar vantul Elvetiei sufla puternic in noiembrie, Shelby a ramas cu gandul tot la vara si la frumoasa poveste de dragoste traita in Tabara Semilunii, la chipesul si misteriosul Austin.
Intr-un fel, din cauza lui a avut o gramada de probleme, pentru ca l-a ajutat atunci cand avea nevoie de ea, dar cine poate sa il judece, cand problemele lui sunt atat de...paranormale?
Acum, Shelby spera cu disperare ca Austin sa dea un semn de viata, dar cu cat timpul trece, in sufletul ei incolteste temerea ca a uitat-o. Atunci cand vede intr-o revista de scandal o poza cu el si o vedeta pop, temerile ei par sa se fi adeverit.
Dar lucrurile incep sa se schimbe, iar Shelby gaseste unele indicii cum a Austin a fost la Steinfelder. Dar atunci de ce se ascunde de ea? Sau...cine vrea sa ii joace o festa?
Lucrurile se complica si in curand Shelby va afla exact cat de periculoasa e lumina lunii.

Poate cã lumina lunii are darul de a scoate la ivealã lucruri care e mai bine sã rãmânã ascunse, însã unele dintre acestea chiar meritã sã fie scoase la ivealã. Şi poate cã, dacã ascunzi cine eşti sau ce simţi, nu trãieşti cu adevãrat.
Concluzie: Ceva mai slabuta decat primul volum si foarte scurta. Actiunea ar fi putut fi mai detalitata, iar la final, lucrurile ar fi trebuit explicate mai bine. Dar e o poveste simpatica, in ciuda acestor lipsuri.
Rang:***
3/5

Niciun comentariu: