vineri, 7 decembrie 2012

NEMIRA: Julian Barnes, 45% reducere

Sentimentul unui sfarsit, de Julian Barnes, a castigat anul acesta Premiul European pentru Literatura, acordat de Fundatia Olandeza pentru Literatura, precum si premiul Man Booker anul trecut. In acest an, juriul si-a motivat alegerea spunand ca romanul lui Barnes este in acelasi timp melancolic, comic, linistitor, dar si tulburator si se poate citi pe mai multe nivele.
Nemira iti ofera sansa de a descoperi scrierile unui autor care a cucerit lumea literara internationala explorand teme precum nefiinta, familia, timpul sau istoria. Saptamana aceasta, ai 35% reducere la toate volumele semnate de Julian Barnes.
Nemira îţi oferă şansa de a descoperi scrierile unui autor care a cucerit lumea literară internaţională explorând teme precum nefiinţa, familia, timpul sau istoria. 
Săptămâna aceasta, ai 35% reducere la toate volumele semnate de Julian Barnes. Sentimentul unui sfârşit, Puls şi Privind în soare sunt doar câteva din titlurile ce vă vor încânta.
Promoţia este valabilă până pe 10 decembrie.
Julian Barnes a castigat Premiul European pentru Literatura din acest an, acordat de Fundatia Olandeza pentru Literatura.
Cartea cu care Barnes a castigat este Sentimentul unui sfarsit, castigatoare si a premiului Man Booker de anul trecut.

Niciun comentariu: